Wij hebben ons 58e Fieten Olie tankstation geopend!

Vorige week mochten wij nog ons 57e tankstation bekend maken (Fieten Olie Kollumerpomp) en nu is ons 58e Fieten Olie tank locatie aan de beurt.

En het is een primeur voor Fieten Olie: de vierde locatie in Nijverdal!

Er zijn een aantal plaatsen waar twee Fieten Olie tankstations zijn, maar vier tankstations in één plaats hadden we nog niet. Nijverdal heeft de primeur, want hier kunt u inmiddels op vier Fieten Olie locaties tanken. Na de twee locatie aan de Smidsweg en die aan de Benjamin Franklinstraat hebben wij een vierde tankstation in Nijverdal geopend. Vanaf nu kunt u ook tanken op onze onbemande locatie aan de Handelsweg 26.

Als enige van onze vier locaties in Nijverdal kunt u hier HVO 100 tanken en daarnaast bieden we er Euro 95, Diesel en AdBlue aan. Ook op deze locatie tankt u met ons 24 uurs tankvoordeel. De actuele prijzen voor deze locatie vindt u hier.

Het tankstation is inmiddels omgekleurd in de frisse en herkenbare kleuren van Fieten Olie.


Onze zakelijke tankpas biedt vele voordelen en wordt geaccepteerd op meer dan 300 tankstations in heel Nederland! Bent u ondernemer en heeft u nog geen zakelijke tankpassen van Fieten Olie? Vraag ze dan nu snel en eenvoudig aan via onze website!