Fieten Electric, uw laadpaal exploitant.

Nederland gaat steeds meer over op elektrisch rijden. De vraag naar elektrisch opladen is dus groter geworden en op bestemming laden word steeds populairder omdat het geen kostbare tijd kost. Nu wilt u graag service bieden en uw bezoekers eenvoudig faciliteren door op uw locatie een oplaadpunt te plaatsen, maar zonder zelf te investeren.

Wij zijn een laadpaal exploitant die met je meedenkt over toekomst, duurzaamheid en rendement.


Laadpalen geven een positief effect op uw imago. U straalt duurzaamheid uit en geeft extra service aan uw bezoekers.

Fieten Electric | Sterk in beweging

U bent een grond- of pandeigenaar en wil op uw locatie elektrische laadpalen realiseren, zonder hiervoor een grote investering te hoeven doen?

Dan bent u bij FIETEN ELECTRIC aan het juiste adres.

U profiteert van de faciliteiten, zonder dat u hoeft te investeren in de oplaadpunten. Wij verzorgen namelijk het plaatsen en het onderhoud van de laadpalen en ontzorgen u met het beheer en verrekenen van de laadkosten. De laadpalen worden aangesloten op uw energieaansluiting. U krijgt de stroomkosten van alle laadsessies maandelijks van ons gecrediteerd.

Maar als u in bezit bent van zonnepanelen, dan kunnen wij samen met u nog meer rendement behalen, doordat wij de opgewekte groene stroom rechtstreeks doorleveren aan de laadpalen

.