Ontvetten en reinigen
U hebt een garagebedrijf of een eigen werkplaats en bent op zoek naar reinigers of ontvetters? Wij bieden een ruim assortiment aan ontvetters en reinigingsmiddelen zoals bijvoorbeeld remmenreiniger (brake cleaner), ontvetter en biologische afbreekbare reinigingsmiddelen.

Koelvloeistof en antivries
Een goede koelvloeistof is een belangrijke schakel tot succes, immers wanneer uw machines soepel draaien, bereikt u maximaal resultaat! Fieten Olie levert u koelvloeistoffen voor diverse doeleinden, in verpakkingen variƫrend van 1 liter tot en met 208 litervaten. Wij beschikken over een eigen opslag en kunnen u het hele jaar uit voorraad leveren.

Versnellingsbak
Vandaag de dag worden machines zwaar belast. Om slijtage van de tandwielen in een versnellingsbak tegen te gaan is het gebruik van een goede transmissie-olie essentieel. Wij bieden voor elke toepassing de juiste transmissie-olie aan, in de door u gewenste verpakking. Of u nu op zoek bent naar volsynthetische, halfsynthetische of minerale versnellingsbakolie, u bent bij ons aan het juiste adres!