Verbouwing Vollenhoven

Nu ook Euro 95 en AdBlue bij Fieten Olie Vollenhove.

Het ziet er weer fris uit bij Fieten Olie Vollenhove. Voorheen kon u bij ons terecht voor Diesel, na een verbouwing kan u vanaf mei ook bij ons terecht voor Euro 95 en Adblue zowel voor personen auto’s als vrachtverkeer.

Deze onbemande pomp, Fieten Olie Vollenhove vindt u aan de Schaarweg 1 met 24 uurs tankvoordeel!

Verbouwing Vollenhoven
GRATISTANKENFIETEN

PAASACTIE GESLAAGD!Dit jaar was Pasen weer anders dan andere jaren, hier en daar zag je dat bedrijven wel acties of activiteiten hadden georganiseerd maar alles was kleiner door de welbekende corona maatregelen.

Zoals u heeft gezien was Pasen dit jaar ook anders bij Fieten Olie. Samen met ons team hebben wij een actie bedacht waarbij chaos zou zijn maar wel met de in acht genomen veiligheidsmaatregelen zoals het RIVM voorschrijft.

Eerste Paasdag kon u gratis tanken bij Fieten Olie tussen 12:00 uur en 12:30 uur op alle 44 tankstations door heel Nederland als je maar ging tanken in een unieke paas outfit. Je kan het bijna niet gemist hebben: NOS.nl, Telegraaf.nl AD.nl RTVoost, RTL4, WNL en dumpert.nl en alle andere nieuws en radiostations hebben hier een mooi stuk over schreven of over gesproken!

Wij kunnen zeggen de actie: Gratis tanken in een paas outfit, is geslaagd!

Vandaag worden alle tankbonnen terugbetaald aan de paashazen, kippen of eieren die hebben meegedaan aan de actie!

Heb jij deze actie gemist ga dan snel naar onze social media pagina’s.

Volg ons en mis nooit meer een actie van Fieten Olie!

Fieten Olie tekent partnership.

Fieten Olie is vanaf 2021, samen met Oegema Transport, naampartner van het team. Hiermee verandert de naam van het BMX Team van: Team Oegema – TVE naar Team Oegema – Fieten.  TVE blijft als partner verbonden aan het team.

Waarom Fieten Olie deze partnership aangaat met Oegema Transport Dedemsvaart? 

Oegema Transport Dedemsvaart en Fieten Olie hebben al jaren een fijne samenwerking en wij supporten graag talent! 

Wij hopen met deze samenwerking dat wij onze naamsbekendheid die nu groter is in het Noorden, te kunnen gaan vergroten in het zuiden van Nederland met dit BMX team, met onder andere wereldkampioen Twan van Gendt. 

Wij wensen het team een sportief jaar, met mooie prestaties. 

Verbouwing Vollenhoven

Voortgang verbouwing Fieten Olie Vollenhove

Misschien is het u wel opgevallen of heeft u het in een nieuwsbericht gelezen.

Wij zijn druk bezig met de verbouwing bij ons tankstation in Vollenhove. Wij verwachten medio half maart klaar te zijn. U tankt dan bij Fieten Olie aan de Schaarweg 1 naast Diesel, ook Euro95 en Adblue en dat natuurlijk met 24 uurs tankvoordeel!

Tijdens de verbouwing kan u gewoon Diesel blijven tanken. 

Bekijk hier onze voortgang:

Fieten Olie breidt verder uit, 44e locatie Uithuizen is geopend!

Aan het begin van het jaar hebben wij weer een locatie mogen toevoegen aan ons netwerk.
Dit tankstation vindt u aan de Industrieweg 9 in Uithuizen en hebben wij mogen overnemen van Amigo.

Op deze locatie kunt u terecht voor 24-uurs tankvoordeel van de producten Euro 95 (E10) en Diesel.

Binnenkort zal dit station worden omgetoverd naar de Fieten Olie kleuren.

Graag tot ziens in Uithuizen of op één van onze andere locaties!
Voor meer nieuws kijkt u op onze Facebook-pagina.

Fieten Olie Hardenberg overzicht

Fieten Olie Hardenberg is open; nu met hoge korting!

Vandaag, 28 augustus 2020, is de 42e locatie in het Fieten Olie netwerk geopend in Hardenberg. Deze locatie bevindt zich aan De Nieuwe Haven 31 in Hardenberg. Dit is op het terrein bij Profile Hardenberg, Heuver.

Op deze locatie kunt u terecht voor de producten euro 95 (E10), diesel, super plus 98 (E5) en AdBlue. Dit tankstation beschikt over 2 dubbelzijdige pompen. Een pomp is dubbelzijdig uitgevoerd met een HighSpeed-knop, zodat ook vrachtwagens hier prima terecht kunnen.

Natuurlijk willen wij deze opening samen met u vieren! Bij Fieten Olie kunt u altijd voordelig tanken, maar in Hardenberg tankt u zo mogelijk nóg voordeliger. U ontvangt hier tijdelijk 25 cent korting op de benzine en 20 cent korting op de diesel. Deze korting geldt t.o.v. de landelijke adviesprijs.

Zien wij u gauw in Hardenberg?

Bouw van 42e tankstation is gestart!

Fieten Olie is deze week gestart met het bouwen van een nieuw station. Het station wordt het 42e eigen tankstation van Fieten Olie en wordt gebouwd aan De Nieuwe Haven 31 in Hardenberg. Deze locatie ligt naast het Profile Tyrecenter Heuver en is makkelijk te bereiken voor zowel personen- als vrachtauto’s

De verwachting is dat de afronding van de bouw medio augustus zal plaatsvinden. Hierna kunnen klanten aan de pomp terecht voor Diesel, Euro 95, Super plus 98 en AdBlue.

luchtballon dopen

Fieten Olie doopt nieuwe luchtballon

Onlangs maakte Richard Fieten, eigenaar van Fieten Olie, de eerste vaart in de nieuwe Fieten Olie luchtballon. Deze vaart liet wat langer op zich wachten vanwege de situatie rondom het coronavirus, maar nu was het dan eindelijk weer toegestaan om met 2 personen (piloot en passagier) in een ballon te varen. Samen met piloot Roy Gommer van Gommer Ballonvaarten steeg hij op vanaf het weiland aangrenzend aan het huis van zijn ouders, voormalig eigenaren van Fieten Olie, te Hollandscheveld. Een tweede ballon met fotograaf steeg op vanaf hetzelfde veld om de nieuwe aanwinst vanuit een mooi perspectief vast te leggen. Ook reed er een Fieten Olie tankwagen mee om het feest compleet te maken.

Eind februari reisden beide heren af naar Tsjechië om de ballon persoonlijk op te halen bij de Kubicek Balloons fabriek. Hier kregen ze een inkijkje in het productieproces van de luchtballon van A tot Z. 

De strakke ballon in de rood-wit-blauwe Fieten-kleuren zal worden ingezet voor reclamevaarten en vaarten met zakelijke relaties van Fieten Olie. Daarnaast wordt de ballon ingezet voor reguliere passagiersvaarten verzorgd door Gommer Ballonvaarten. De hoop en verwachting is dat de ballon in de loop van de zomer vaak te bewonderen zal zijn boven Nederland, wanneer ballonvaren met meerdere passagiers weer wordt toegestaan.  

tankstation fieten olie blaricum

Fieten olie opent locatie in Blaricum

Fieten Olie heeft  per 1 juni een tankstation in Blaricum geopend. Het station is te vinden aan de Middenweg 17 en werd overgenomen van Wed. B. Vos B.V.

Klanten kunnen op dit onbemande tankstation terecht voor Diesel en Euro 95.

Tot medio eind juni zal het tankstation zijn oude kleuren dragen om vervolgens omgekleurd te worden naar de kleuren van Fieten Olie.

Door de overname staat de teller bij Fieten Olie op dit moment op 41 eigen tanklocaties.

Maatregelen Fieten Olie

Als brandstofleverancier hebben wij vanwege de uitbraak van het coronavirus in een eerder stadium intern reeds een aantal preventieve maatregelen genomen, in lijn met de adviezen van het RIVM en het kabinet. Vanwege de evolutie van het virus in de afgelopen dagen is echter besloten om de maatregelen verder op te schalen om hiermee een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan verdere beperking van het aantal besmettingen en tegelijkertijd de risico’s voor onze klanten en medewerkers maximaal te beperken.

Bereikbaarheid FIETEN OLIE

Vanaf vandaag zullen zoveel mogelijk medewerkers van Fieten Olie op verschillende locaties werken. De bezetting op onze kantoren zal minimaal zijn. Onze openingstijden blijven ongewijzigd: maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur. Alle medewerkers zijn ook in deze nieuwe situatie telefonisch en per e-mail bereikbaar via de reguliere nummers en adressen.

Ook aan de kwaliteit van onze dienstverlening verandert niets. Fieten Olie blijft volledig operationeel. Dat wil zeggen dat brandstofbestellingen, het opvragen van offertes en het melden van storingen en ook alle andere werkzaamheden gewoon doorgang vinden.

Bezoeken worden geminimaliseerd

We hanteren de volgende werkwijze voor onze medewerkers: we gaan niet naar een klant als de afspraak ook telefonisch kan plaatsvinden of uitgesteld kan worden. Indien die mogelijkheid niet bestaat of niet gewenst is vanwege hoge urgentie, dan checken we vooraf of er sprake is van een verhoogd risico op besmetting en nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen. Tot nader order wordt er geen extern bezoek ontvangen op ons kantoor in Hollandscheveld.
 
Mochten er zich wijzigingen voordoen in ons beleid, dan zullen wij dat op onze website en via onze social media-kanalen communiceren.

Bij voorbaat danken wij iedereen voor hun begrip en medewerking.