Maatregelen Fieten Olie

Als brandstofleverancier hebben wij vanwege de uitbraak van het coronavirus in een eerder stadium intern reeds een aantal preventieve maatregelen genomen, in lijn met de adviezen van het RIVM en het kabinet. Vanwege de evolutie van het virus in de afgelopen dagen is echter besloten om de maatregelen verder op te schalen om hiermee een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan verdere beperking van het aantal besmettingen en tegelijkertijd de risico’s voor onze klanten en medewerkers maximaal te beperken.

Bereikbaarheid FIETEN OLIE

Vanaf vandaag zullen zoveel mogelijk medewerkers van Fieten Olie op verschillende locaties werken. De bezetting op onze kantoren zal minimaal zijn. Onze openingstijden blijven ongewijzigd: maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur. Alle medewerkers zijn ook in deze nieuwe situatie telefonisch en per e-mail bereikbaar via de reguliere nummers en adressen.

Ook aan de kwaliteit van onze dienstverlening verandert niets. Fieten Olie blijft volledig operationeel. Dat wil zeggen dat brandstofbestellingen, het opvragen van offertes en het melden van storingen en ook alle andere werkzaamheden gewoon doorgang vinden.

Bezoeken worden geminimaliseerd

We hanteren de volgende werkwijze voor onze medewerkers: we gaan niet naar een klant als de afspraak ook telefonisch kan plaatsvinden of uitgesteld kan worden. Indien die mogelijkheid niet bestaat of niet gewenst is vanwege hoge urgentie, dan checken we vooraf of er sprake is van een verhoogd risico op besmetting en nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen. Tot nader order wordt er geen extern bezoek ontvangen op ons kantoor in Hollandscheveld.
 
Mochten er zich wijzigingen voordoen in ons beleid, dan zullen wij dat op onze website en via onze social media-kanalen communiceren.

Bij voorbaat danken wij iedereen voor hun begrip en medewerking.